© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Honda: 'Wij kunnen de druk van Red Bull aan'

17 jul. 2018 10:45 Wanda Bisschop 0 reacties
De Japanse motorfabrikant Honda is zich er terdege van bewust dat in 2019 alle ogen op hun zijn gericht. Zijn zij vanaf het begin van het nieuwe seizoen in staat om samen met Red Bull te strijden voor de podiumplekken?

Honda al bezig met motor voor 2019

Honda's technisch directeur Tanabe ziet de samenwerking met Red Bull in ieder geval vol vertrouwen tegemoet.

"We focussen ons vooral op wat we al hebben maar natuurlijk kijken we ook al naar de toekomst. De samenwerking tussen Red Bull en Toro Rosso is voor ons alleen maar een groot voordeel. Alles wat we nu bespreken over de Red Bull Technology verloopt centraal en dat is positief voor alle partijen."

Eerder liet Red Bull's adviseur Helmut Marko tegenover Auto Motor und Sport al los dat Honda ten alle tijden dit seizoen de nodige updates mag doorvoeren. Dat Gasly en Hartley hierdoor met gridstraffen worden opgezadeld, vindt Marko geen probleem.

Ook Tanabe bevestigt dat gridstraffen bij Toro Rosso dit seizoen bewust worden genomen om ervoor te zorgen dat de nieuwe motor direct goed is. Op de vraag of dit voor Honda extra druk geeft, antwoordt Tanabe ontkennend.

"Natuurlijk realiseren we ons dat de samenwerking met Red Bull meer druk geeft. Dat is ons wel duidelijk maar ook nu staan we vol onder druk. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat we met Red Bull zeer efficiënt gaan samenwerken en zijn er dan ook klaar voor."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen