© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Honda wil schitteren in thuisrace in Japan

04 okt. 2017 16:53 Ruud Dimmers 0 reacties
De Grand Prix van Japans is de thuisrace van motorleverancier Honda. Het is ook de laatste thuisrace samen met de Formule 1 renstal van McLaren. Er is dan ook veel aangelegen om voor eigen publiek een uitstekend resultaat te behalen.

Honda wil samen met McLaren mooi afscheid realiseren

De laatste races zit er een duidelijk stijgende lijn in de prestaties van McLaren en Honda. De betrouwbaarheid is significant verbeterd en er komt meer vermogen vrij. McLaren telt weer serieus mee in de subtop en was snel onderweg in Singapore en Maleisië. Stoffel Vandoorne finishte twee keer als zevende.

Yusuke Hasegawa van Honda wil de thuisrace van de Japanners opleuken met een mooi resultaat.

"Het is de laatste Japanse GP voor McLaren-Honda en het is een speciale race voor het team. Ik hoop dat we er een memorabel weekend van kunnen maken, zowel voor het team als voor onze fans."

"Na het goede weekend in Maleisië hebben we vertrouwen opgedaan. Het is altijd een genot om een race in eigen land te rijden, voor de ogen van onze trouwe fans."

"De thuisrace geeft ons een extra boost en ik hoop op een geweldige race. Suzuka is voor de engineers een uitdagend circuit. We krijgen de kans om te tonen dat we in staat zijn om een perfecte set-up te vinden. De balans van de auto is zeer belangrijk, waarbij de driveability van de motor naadloos moet aansluiten op het gedrag van de MCL32."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen