Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Honda wil schitteren in thuisrace in Japan

De Grand Prix van Japans is de thuisrace van motorleverancier Honda. Het is ook de laatste thuisrace samen met de Formule 1 renstal van McLaren. Er is dan ook veel aangelegen om voor eigen publiek een uitstekend resultaat te behalen.

De laatste races zit er een duidelijk stijgende lijn in de prestaties van McLaren en Honda. De betrouwbaarheid is significant verbeterd en er komt meer vermogen vrij. McLaren telt weer serieus mee in de subtop en was snel onderweg in Singapore en Maleisië. Stoffel Vandoorne finishte twee keer als zevende. Yusuke Hasegawa van Honda wil de thuisrace van de Japanners opleuken met een mooi resultaat. " Het is de laatste Japanse GP voor McLaren-Honda en het is een speciale race voor het team. Ik hoop dat we er een memorabel weekend van kunnen maken, zowel voor het team als voor onze fans."

" Na het goede weekend in Maleisië hebben we vertrouwen opgedaan. Het is altijd een genot om een race in eigen land te rijden, voor de ogen van onze trouwe fans." " De thuisrace geeft ons een extra boost en ik hoop op een geweldige race. Suzuka is voor de engineers een uitdagend circuit. We krijgen de kans om te tonen dat we in staat zijn om een perfecte set-up te vinden. De balans van de auto is zeer belangrijk, waarbij de driveability van de motor naadloos moet aansluiten op het gedrag van de MCL32."

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'