Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Honda

Honda zeer teleurgesteld over afgelasten GP Japan

Honda heeft zeer teleurgesteld gereageerd op het bericht dat ook in 2021 de Grand Prix van Japan op het circuit van Suzuka niet doorgaat. Het had juist dit jaar voor hen zo'n bijzonder evenement moeten worden.

Verstappen Japan 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Zoals we weten stapt Honda na dit jaar uit de Formule 1. De motorleverancier had graag afscheid genomen van de sport met een laatste thuisrace op het circuit van Suzuka, waar Honda zelf de eigenaar van is. Dat is de Japanners door het afgelasten van de Japanse Grand Prix door de coronasituatie in het land echter niet gegund.

"Als Honda zijn we in het bijzonder zeer teleurgesteld, want dit is het laatste jaar van ons Formule 1-project en we weten dat heel veel fans er naar uitkeken het evenement te bezoeken", zo laat Honda in een statement weten, om vervolgens met opgeheven hoofd verder te gaan.

"Het seizoen 2021 stevent af op een ongekend spannende ontknoping en wij zullen daarbij alles geven om het doel, het winnen van de wereldtitel, te bereiken. We hopen dat de fans ons blijven steunen, ook nu dit project afloopt."

"Tot slot willen we als titelsponsor van de Japanse Grand Prix MOBILITYLAND (coöperatie ontstaan uit een fusie tussen Suzuka en Twin Ring Motegi) en de Formule 1 bedanken voor de inspanningen die ze tot het laatste moment hebben laten zien om de race toch door te laten gaan."

Ook interessant:

Strijd Verstappen en Hamilton wordt in de laatste bocht van de laatste race beslist

De titelstrijd in 2021 wordt ongemeen spannend. Wordt het Max Verstappen of Lewis Hamilton? Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk doen hun voorspellingen in de laatste RN365-podcast, die hieronder is te beluisteren.

Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

2 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken