Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Nico Hulkenberg

Hongerige Hulkenberg: "We moeten in Brazilië goed genoeg zijn voor de zesde plek"

Renault heeft de snelheid te pakken gekregen tijdens de afgelopen paar races. Nico Hulkenberg wil de goede lijn doorzetten en hoopt zelfs op meer tijdens de Grand Prix van Brazilië.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

Renault steekt in een goede vorm de afgelopen races. Tijdens zowel de Mexicaanse als de Amerikaanse Grand Prix behaalde het team een dubbele puntenfinish. Nico Hulkenberg wil deze vorm met het team vasthouden en is optimistisch met het oog op de Grand Prix van Brazilië.

"Het gaf een goed gevoel om tijdens de afgelopen twee races weer punten te pakken, maar we willen altijd meer", vertelt Hulkenberg vooruitblikkend op de race in Interlagos. "In Austin herstelden we ons goed in de tweede helft van de race en hebben we onze punten verdiend. Voor de race in Brazilië hebben we nog meer voor ogen en willen we dichterbij de zesde of zevende plek zitten, om nog meer punten mee naar huis te nemen."

Het Autodromo Jose Carlos Pace is een circuit dat Hulkenberg ligt. Hij heeft goede herinneringen aan de Braziliaanse Grand Prix. "De pole position in 2010 was erg speciaal. Het was een leuke kwalificatie waar alles op zijn plek viel. We konden de perfecte ronde rijden in moeilijke omstandigheden. Het is een moment dat ik nooit zal vergeten."

Daniel Ricciardo, die de laatste races de meeste punten scoorde voor Renault, heeft zijn zinnen eveneens op weer een goede wedstrijd. "Het is belangrijk om consistent te blijven presteren, zoals we dat hebben gedaan. Als we drie puntenfinishes op een rij kunnen verwezenlijken zou dat waanzinnig zijn, de focus ligt er dan ook op om dit te bereiken."

Beluister hieronder de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365, waarin autocoureurs Tim en Tom Coronel vooruitblikken op de Grand Prix van Brazilië met gastheer Jeroen van Inkel.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Brazilië 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Brazilië en alle verrichtingen van Max Verstappen.

0 reacties

    Live Laatste F1-testdag met Max Verstappen