© Getty Images/Red Bull Contenpool

Nieuwsoverzicht

Hoofdengineer Red Bull tevreden met eerste resultaten RB14

02 mrt. 2018 11:44 Jan van der Burgt 0 reacties
Red Bull's hoofdengineer is 'redelijk tevreden' met wat de RB14 heeft laten zien gedurende de eerste vier wintertestdagen van het jaar.

Rocquelin spreekt van een veelbelovend begin

Na afloop van de vierde en laatste testdag in Barcelona geeft Guillaume Rocquelin aan dat hij tevreden is met de eerste meters van de nieuwe Red Bull RB14.

"We zijn redelijk tevreden met wat we tot nu hebben gezien van de nieuwe auto. We hebben nu wat tijd om alle informatie van deze week te verwerken en ons daarmee voor te bereiden op volgende week."

Op donderdag was het de beurt weer aan Max Verstappen om de RB14 de sporen te geven, maar helemaal vlekkeloos verliep dit niet. Eerst door het weer, daarna door kleine problemen.

"Het was niet ideaal", bevestigt Rocquelin. "'s Ochtends had het vanwege de natte baan eigenlijk geen zin om naar buiten te gaan. Toen het eenmaal wel droog was hadden we wat technische problemen en spinde Max Verstappen van de baan, waardoor onze dag ten einde was."

"De problemen die we hadden waren echter snel te verhelpen en over het algemeen zijn we dus tevreden met hoe de auto functioneert. Daar moeten we volgende week op voortborduren en hopelijk is het weer dan wat beter", aldus Rocquelin.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen