© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

“Hopen op waanzinnige WK-strijd tussen Leclerc en Verstappen”

17 aug. 2018 18:15 René Oudman 5 reacties
Ze moeten het beiden stellen met het predikaat ‘wonderkind’, al heeft de een al een handvol Grand Prix-overwinningen op zijn naam staan. Max Verstappen en Charles Leclerc worden gezien als de toekomst van de Formule 1. Frits van Amersfoort had beide rijders onder zijn hoede in de Formule 3 en wacht met smart op het moment dat de Nederlander en de Monegask elkaar het vuur aan de schenen kunnen leggen.

“Charles is ongelooflijk sterk, met name op het mentale vlak”, vertelt de 63-jarige teameigenaar in gesprek met Racingnews365. “Het is een jonge gast die veel heeft meegemaakt, maar hij groeit ook nog altijd. Hij is nu ook op een niveau aangekomen waar hij min of meer een ster aan het worden is. Het is lastig om te oordelen of hij al verder dan Max is.”

“Vergeet niet dat Max ook heel veel capaciteiten heeft waarvan je denkt, potverdomme, wat ben je ook een sterke gast. Als hij nog een paar jaar kan rijpen, waarbij hij moet knokken met een iets mindere auto, dan vormt hem dat. Ik hoop, van ganser harte, dat we in de toekomst een gigantische WK-strijd zullen zien tussen Max en Charles.”

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen