© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Betere kwalificaties cruciaal in titelrace Red Bull'

04 jun. 2018 12:55 Jan van der Burgt 1 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner weet dat de kwalificaties van zijn team beter moeten om een serieuze gooi te doen naar de wereldtitel. De racepace zou daar al goed genoeg voor zijn.

Red Bull-teambaas ziet kansen

"Ik denk dat we vanaf allereerste race een auto hebben die zijn mannetje staat in de race", zo laat Christian Horner in de aanloop naar de Canadese Grand Prix weten.

"Het probleem was altijd al de zaterdag. In Monaco pakten we echter de poleposition en wonnen we ondanks grote problemen zelfs de race. Ik denk dat we het Ferrari en Mercedes zeer lastig kunnen maken als we onze kwalificaties weten te verbeteren."

Horner hoopt dat een betere overall performance het team verder naar voren helpt op de zaterdagen, maar hij hoopt daarnaast ook op net dat beetje meer topsnelheid en vermogen. Renault doet komend weekend alvast een duit in het zakje met een motorupgrade:

"We hebben elk beetje meer vermogen op dit moment heel hard nodig om aan te haken bij de kop, maar we hopen vooral dat die upgrade de betrouwbaarheid van de MGU-K ten goede komt", zo stelde Horner al eerder.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen