Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner: "Dat was als een nieuwjaarsbonus voor het Red Bull-personeel"

Max Verstappen tekende al heel vroeg een langlopend contract met Red Bull. De deal werd veel eerder beklonken dan menigeen binnen het team zelf kon vermoeden.

Horner Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Red Bull-teambaas Christian Horner blikt in gesprek met GP Racing terug op de contractbesprekingen met Max Verstappen en zijn management, enkel om te concluderen dat er nauwelijks iets terug te blikken valt.

"Dat was van één van de meeste eenvoudige contractonderhandelingen waar ik ooit deel van uit heb gemaakt", zo begint de teambaas. In korte tijd was het verlengen van het contract een feit", vervolgt hij, om aan te geven dat zelfs voor het teampersoneel de aankondiging ervan als een verrassing kwam.

"Hoewel men verbaasd was over die vroege aankondiging, werd het wel ontvangen als zijnde goed nieuwe. In zekere zin was het voor iedereen bij Red Bull een nieuwjaarsbonus."

Het feit dat de deal zo snel beklonken kon worden, heeft volgens Horner alles te maken met het soort mensen dat tegenover hem aan tafel zat: "Max en en zijn management zijn makkelijk in de omgang en zeggen waar het op staat. Zo hoefde we niet lang stil te staan bij speculaties."

"Iedereen weet nu dat de samenwerking tussen Verstappen en Red Bull een langetermijnproject is. Met het oog op de regelveranderingen was dat heel belangrijk en het feit dat Max in ons gelooft, is een mooie injectie in het team."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"