Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner en Verstappen geven hetzelfde antwoord over mogelijke frictie onderling

Er staat een grote spotlight op Red Bull. Is het niet vanwege de radicale RB20 die op donderdag werd gepresenteerd, dan is het wel over het onderzoek naar Christian Horner. En daar wordt veel bij gehaald, verhalen die niet per se op waarheid berusten.

Horner Verstappen 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In de tijd waarin Red Bull onderzoek naar vermeend grensoverschrijdend gedrag door Christian Horner doen er meer verhalen de rondte. Ze wordt her en der onder andere geschreven dat er sprake zou zijn van frictie tussen Horner en Max & Jos Verstappen.

Geconfronteerd met die verhalen geeft de Britse teambaas tegenover Sky Sports aan dat daar niks van waar is: "Daar is geen sprake van, helemaal niet. Een paar dagen geleden was ik nog samen met Jos en Max op Silverstone (voor de shakedown van de BR20, red.). Max is heel gefocust op zijn werk, heeft me gesteund en ik kijk uit naar het nieuwe seizoen met hem."

Horner laat optekenen dat diverse speculaties het team niet raken: "Er zal altijd gespeculeerd worden, maar als team vormen we één front. Zo is het altijd geweest en zo zal het ook blijven gaan."

Toen Max Verstappen op zijn beurt de internationale pers, waaronder RacingNews365 te woord stond, kreeg ook hij de vraag voorgelegd hoe op dit moment de relatie is met Horner. Zijn reactie was net zo duidelijk als die van zijn teambaas. Het feit dat hij toch antwoord geeft, ook al probeert de persdame de vraag tegen te houden, zet zijn antwoord kracht bij.

"Ik kan je vertellen dat die relatie is zoals hij altijd is geweest. Ik weet niet wie er plezier uit haalt om dat soort dingen te schrijven, maar tussen mijzelf en Christian gaat het zoals het altijd al is gegaan."

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo keihard gestraft na GP China