© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner gefrustreerd: 'Hadden twee Red Bulls op de eerste rij moeten staan'

26 mei 2018 16:26 Ruud Dimmers 3 reacties
Het was een dag van uitersten voor Red Bull in Monaco. Ricciardo pakte de felbegeerde poleposition, terwijl Max Verstappen als twintigste start.

'Geweldige prestatie van Ricciardo'

Teambaas Christian Horner heeft mixed feelings bij de dag van Red Bull. Het team had volgens hem een 1-2 moeten behalen. Horner was dan ook kritisch richting Max Verstappen.

"Daniel was dit weekend tijdens iedere training het snelste en ook tijdens de kwalificatie. Hij perste er twee perfecte ronden uit en veroverde zo de pole. Hij heeft een fantastische prestatie geleverd."

"Het voelt bitterzoet. We zijn erg blij met de pole, maar hadden twee auto's op de eerste rij moeten hebben. Het is frustrerend dat we dat met deze snelle auto niet bereikt hebben."

De crash van Max Verstappen tijdens de derde vrije training had grote gevolgen voor de Nederlander. Door ene probleem met de versnellingsbak kwam hij niet in actie. Hierdoor start Verstappen als twintigste en laatste.

"Max zijn auto werd gestart en toen zagen we een olielekkage bij de versnellingsbak. We hadden dat voor die tijd niet gezien. Het team heeft er alles aan gedaan om de versnellingsbak op tijd te vervangen. Dat zou een gridstraf van vijf plaatsen betekenen, maar het lukte helaas niet op tijd."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen