© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'GP van België wordt een gekkenhuis!'

26 jul. 2017 17:20 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen kan rekenen op vele tienduizenden Nederlandse fans die afreizen naar Spa-Franchorchamps voor de GP van België. Teambaas Horner vindt het bewonderenswaardig hoe cool de Nederlander blijft onder de aandacht van alle fans en de bijbehorende druk.

Massale steun voor Max Verstappen tijdens GP België

De thuisrace van Verstappen verliep vorig jaar alles behalve succesvol. Na een incident in de eerste bocht met de beide Ferrari's kon Max een goed resultaat al meteen vergeten. Ook in Spanje en Oostenrijk waar speciale oranjetribunes waren gebouwd zat de race er al na één bocht op. 

Red Bull teambaas Christian Horner is lovend over de 19-jarige coureur. Ondanks alle aandacht blijft de Nederlander volgens hem rustig.

"Het is erg knap hoe hij ondanks zijn jonge leeftijd omgaat met alle druk en de hoge verwachtingen. De Nederlandse fans volgen hem over de hele wereld. Heb je gezien hoeveel mensen er naar Silverstone en Oostenrijk kwamen voor hem?"

"De GP van België gaat echt een compleet gekkenhuis worden. Het is knap hoe Max met al die aandacht omgaat. Hij is pas 19 jaar oud. Hij is nog zo jong dat hij in sommige landen niet eens een auto kan huren."

De laatste race voor de zomerbreak en de GP van België is die van Hongarije dit weekend. Op de Hungaroring dicht Red Bull zichzelf goede kansen toe om dichter bij Ferrari en Mercedes te eindigen.

"We maken hier wederom kans op een mooi resultaat," voorspelt Christian Horner aan het Britse Autosport.

De GP van Groot-Brittannië finishte het team met een vierde plaats voor Verstappen en een vijfde voor Ricciardo.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen