Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner: 'Het Red Bull-zitje blijft niet zo aantrekkelijk voor Hamilton, Leclerc en Norris'

Gaan we bij Red Bull ooit een teamgenoot voor Max Verstappen zien van het kaliber Hamilton, Leclerc of Norris? Christian Horner gaat in op die vraag.

XPB 1222937 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op woensdag schoof Red Bull-teambaas Christian Horner aan bij Sky Sports om het over de F1 te hebben. Natuurlijk werd er aandacht besteed aan het FIA onderzoek naar Toto en Susie Wolff, maar het ging ook over Red Bul-zaken.

Naar aanleiding van geruchten over contact tussen Red Bull en Lewis Hamilton, wordt de vraag gesteld of het denkbaar is dat jongens als Hamilton, Charles Leclerc of Lando Norris ooit het tweede stoeltje naast Max Verstappen zouden kunnen bemachtigen.

De noodzaak is er vanuit Red Bull misschien niet, maar als Red Bull nog lang het dominante team blijft, zal dat voor de toppers het meest felbegeerde stoeltje worden, zo redeneert men. En bovendien zou het Verstappen in staat stellen om echt te laten zien dat hij de allerbeste is.

Horner kan die redenatie goed volgen, maar plaatst ook een kanttekening. "De RB19 is de meest dominante F1-auto ooit, dus je kunt je voorstellen dat het best een aantrekkelijke auto is om in te rijden."

"Maar wij beschikken over geweldige coureurs en wat je krijgt als de regels onveranderd blijven, is dat het veld dichterbij elkaar zal komen. We strijden tegen geweldige teams, dus we weten zeker dat 2024 niet zo zal gaan als 2023. We verwachten veel meer tegenstand van McLaren, Mercedes én Ferrari en natuurlijk van de coureurs die uitkomen voor die teams."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
Lewis Hamilton verklaart mislukte kwalificatie: "Niet leuk om mee te rijden"