© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Hopelijk het begin van een goede reeks voor Max Verstappen'

10 jun. 2018 22:41 Jan van der Burgt 1 reacties
Christian Horner is zeer tevreden over het optreden van Max Verstappen. De Red Bull-teambaas hoopt dat zijn podiumplaats het begin is van een lange succesreeks.

Christian Horner ziet kansen op de overwinning in aankomende GP's

Christian Horner is lovend over het optreden van met name Max Verstappen, maar ziet ook ruimte voor verbetering binnen Red Bull Racing:

"Max heeft het hele weekend niks verkeerd gedaan. Hij was snel in elke sessie en hij heeft zijn race zeer gecontroleerd gereden. Dit moet zijn zelfvertrouwen goed doen en hopelijk is dit het begin van een hele goede reeks voor hem", aldus Horner in gesprek met Sky Sports F1.

"Al met al was het opnieuw een heel goed weekend voor Red Bull. Max staat op het podium, Daniel werd vierde en we reden de snelste ronde. Dit alles op een circuit dat eigenlijk aan Mercedes toebehoort. We waren niet snel genoeg om Sebastian Vettel uit te dagen, maar er komen enkele circuits aan waarop dat wel moet lukken."

Tot zover de lofzang van Horner, want de teambaas ziet ook nog wel ruimte voor verbetering:

"We hadden wéér een goede auto voor de race, maar wéér kwamen we tekort in de kwalificatie. We moeten meer performance uit die auto zien te halen en dan met name uit de motor. De auto zelf werkt nu al verschrikkelijk goed, maar ook voor wat betreft het chassis zit er nog wel het een en ander aan te komen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen