Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Horner houdt moed erin na tegenvallende kwalificatie: "Kan hier van alles gebeuren"

Het team van Red Bull likte na afloop van de kwalificatie haar wonden, nu een gedroomde zege in Singapore ver weg lijkt. Een vierde en zesde positie stemde het team dan ook niet tevreden.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen gaf op zijn vierde positie al zes tienden toe op de poletijd, teamgenoot Alexander Albon deed zelfs 1,2 seconde langer over een rondje Singapore dan Charles Leclerc. Dit terwijl Red Bull met hooggespannen verwachtingen afreisde naar Singapore.

Teambaas Christian Horner probeert na afloop van de kwalificatie positief te blijven: "Max en Alex drongen makkelijk door tot Q3, waarin de Ferrari's een ongelooflijk tempo liet zien in de eerste run en tijden klokten die moeilijk te verbeteren waren. Max wist zichzelf nog wel te verbeteren tijdens zijn tweede run, maar helaas pakte Hamilton zijn positie, waardoor hij terugzakte naar de vierde positie."

"Alex kent een positief weekend en wist zichzelf als zesde te kwalificeren, wat zijn beste kwalificatiepositie uit zijn F1-carrière betekent. Een goede prestatie tijdens zijn eerste kennismaking met het circuit in Singapore."

Daar waar Verstappen somber gestemd was over zijn kansen tijdens de race, houdt Horner de moed erin: "We hadden gehoopt dat we er beter voor zouden staan, maar dat is helaas niet het geval. Er kan veel gebeuren tijdens een race op een stratencircuit, iets dat we in het verleden hier ook al zagen. Het kan een enerverende race worden."

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Singapore 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Singapore 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Singapore.

12 reacties