Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner komt superlatieven tekort voor Verstappen na sensationele overwinning

Christian Horner is zeer, zéér lovend over het optreden van Max Verstappen in de Formule 1 Grand Prix van Hongarije. Tegen de verwachtingen in wist hij te winnen.

Horner Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

"Max Verstappen was fantastisch vandaag." "Max Verstappen was absoluut briljant vandaag." "Hij was on fire." Het zijn allemaal typeringen van de Red Bull-coureur, binnen enkele minuten van elkaar uitgesproken door teambaas Christian Horner.

"We hadden een klein probleem met de koppeling, die deed niet helemaal wat hij moest doen. Maar toen leek dat probleem zich op te lossen en konden alle trossen los en kon hij de auto's voor zich aanvallen. Hij was op dat moment on fire, zelfs met een spin."

Als gelegenheidsinterviewer Tom Kristensen wijst op het snelle handwerk van Verstappen in die spin grapt Horner dat het opzet was: "Zo probeerde hij de banden op te warmen. Hij wist die medium banden goed te gebruiken tegen Charles Leclerc op harde banden en het was game on."

Red Bull werkt nog even door

"De auto had een geweldige pace te pakken vandaag en ik denk zelfs dat Sergio Perez zonder die virtual safety car voor een plekje op het podium had kunnen vechten. We mogen dus spreken van een geweldige teamperformance."

Wat Horner betreft heeft het team een vakantie welverdiend, maar ze moeten nog even geduld hebben: "Dat staat pas op vrijdag te gebeuren, dus tot die tijd zullen we proberen nog zoveel mogelijk werk te verzetten. Na de zomerstop volgt een triple header, dus iedereen zal die welverdiende rust nodig hebben."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Hongarije 2022 RN365 Nieuwsdossier

12 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Verstappen en Red Bull gaan de lat in 2024 nog hoger leggen