Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Horner loopt niet warm voor nieuwe rivaliteit Verstappen vs. Hamilton

Terwijl Red Bull in 2022 het te kloppen team was, moest Mercedes knokken om zich überhaupt van voren te melden. Dat lukte zeker aan het einde van het seizoen beter. Krijgen we daarom in 2023 een nieuwe Verstappen vs. Hamilton? Red Bull-teambaas Christian Horner loopt er niet warm voor.

Verstappen Brazil Hamilton crash
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen vocht in 2021 een verbeten duel uit met Lewis Hamilton om de wereldtitel, een strijd die tot en met de laatste ronde van de laatste race voortduurde. Een jaar later had Verstappen van Hamilton niks te duchten, de Mercedes W13 stelde Hamilton niet in staat vooraan mee te doen.

Echter, Mercedes kwam aan het einde van het seizoen steeds dichterbij, tot het punt waarop George Russell races wist te winnen en Hamilton in Brazilië met Verstappen vocht in de Senna S, met een touche tot gevolg. Het deed denken aan 2021 en werd door velen gezien als een voorbode voor 2023. Mensen voorspelden al handen wrijvend een revival van dat gevecht uit 2021.

Is Red Bull-teambaas Christian Horner ook iemand die zich daar op kan verheugen? Nee, zo doet hij t voorkomen als hem dat gevraagd wordt door talkSPORT: "Nee, niet echt", zo begint hij zijn antwoord.

"Ik zie liever iets meer ruimte tussen hen (Verstappen en Hamilton, red.) in", aldus Horner die vervolgens ook ingaat op zijn eigen rivaliteit met Mercedes-teambaas Toto Wolff. Want er wordt nogal wat af gekibbeld tussen de twee.

Andere grote sportnamen met een onderlinge rivaliteit, zoals bijvoorbeeld Christiano Ronaldo en Lionel Messi en trainers Jugen Klopp en Pep Guardiola hebben weleens gesproken over de mogelijkheid om na hun actieve carrières eens samen een fles wijn open te trekken. Is dat wellicht ook een goed idee voor Horner en Wolff?

Horner grijnst: "Dat weet je maar nooit..."

Ook interessant:

Oppermachtige Verstappen declasseerde daar iedereen

Max Verstappen reed een dijk van een Formule 1-seizoen. Hij won meerdere Grands Prix met overmacht, maar waar was hij op zijn allerbest? Tom Coronel en Ruud Dimmers geven op aangeven van Joris Mosterdijk hun mening in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Exclusief Eerst details over verrassend nieuw potentieel F1 team bekend