© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: ‘Max Verstappen overbrugt het verschil met Ferrari en Mercedes’

17 nov. 2017 06:00 Rik Alkema 0 reacties
Het seizoen 2017 loopt alweer op zijn einde en dus zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang. Het team van Red Bull kende een slecht begin van 2017, maar doet sinds een paar wedstrijden weer mee om de overwinning. Met de goede afsluiting van het seizoen hoopt teambaas Christian Horner op meer in 2018.

Christian Horner heeft goede hoop voor volgend seizoen

Red Bull gaat volgend jaar met Max Verstappen en Daniel Ricciardo op jacht naar een vijfde wereldtitel in de Formule 1. Tijdens een bijeenkomst georganiseerd door Exact sprak Horner over de kansen van zijn team voor volgend seizoen.

“Momenteel zijn we hard aan het werk om de auto voor volgend seizoen af te maken. Het ziet er allemaal heel positief uit”, aldus Horner.

“Met Max hebben we een speciaal talent in huis. Hopelijk kunnen we hem volgend jaar een winnende auto geven”, sprak Horner de zaal vol met Verstappen-fans moed in.

Het voornaamste probleem voor Red Bull zit nog altijd in de Renault-motor, die een stuk minder krachtig is dan de Mercedes- en Ferrari-motor. 

“Renault werkt er heel hard aan, maar we houden toch een kleine achterstand op onze concurrenten”, is Horner realistisch. 

“Gelukkig hebben we coureurs als Max Verstappen die zo’n achterstand kunnen overbruggen. Hij heeft een paar fantastische wedstrijden gereden dit seizoen”, spreekt Horner vol lof over Verstappen.

“We blijven pushen en hopelijk staan we er volgend jaar goed voor”, besluit Horner positief.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen