Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Christian Horner

Horner na tweede zege Verstappen: "Geen zorgen over vertrek bij Red Bull"

Max Verstappen kwam gisteren voor de tweede keer dit jaar zegevierend over de streep. Red Bull lijkt meer en meer in staat om de Nederlander aan overwinningen te helpen. Op de vraag of dat moet helpen Verstappen bij het team aan boord te houden, geeft Horner aan sowieso niet voor een vertrek te vrezen.

Christian Horner kreeg na de Grand Prix van Duitsland de vraag of hij na de tweede overwinning van Max Verstappen wat zekerder is over het aanblijven van Max Verstappen in 2020.

"Dat is sowieso niet iets waar ik me zorgen om maak. Ik ben daar dan ook heel kalm onder. Max geniet ervan voor Red Bull te rijden en hij ziet ook dat we stappen maken. Ik zie niet in waarom hij zou vertrekken", zo laat de Brit optekenen in gesprek met onder andere RacingNews365.

Die opwaartse lijn hoopt Horner met Red Bull in 2020 door te trekken, geholpen door het uitblijven van grote reglementswijzigingen. "We hebben nu halverwege het seizoen al twee overwinningen gepakt en nog meer podiumplaatsen. In het eerste jaar van de samenwerking met Honda is dat een geweldig resultaat."

"We moeten nu meer performance uit de auto blijven halen. Het chassis en de motor worden steeds beter en er komen nog enkele veelbelovende updates aan. In 2020 blijven de reglementen bovendien nagenoeg gelijk, dus we willen deze opwaartse lijn doortrekken naar volgend jaar."

Met medewerking van Joe van Burik.

Fotoalbum

Verstappen en Red Bull vieren wonderschone GP-zege Duitsland

Max Verstappen won op sensationele wijze de Duitse Grand Prix, zijn tweede zege van het seizoen. De ontlading na afloop was zeer groot.

Bekijk het album

GP Duitsland 2019 RN365 Nieuwsdossier

9 reacties

Viaplay
x
Interview Salo: "Dit is het belangrijkste verschil tussen Verstappen en Leclerc"