Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner na tweede zege Verstappen: "Geen zorgen over vertrek bij Red Bull"

Max Verstappen kwam gisteren voor de tweede keer dit jaar zegevierend over de streep. Red Bull lijkt meer en meer in staat om de Nederlander aan overwinningen te helpen. Op de vraag of dat moet helpen Verstappen bij het team aan boord te houden, geeft Horner aan sowieso niet voor een vertrek te vrezen.

Christian Horner kreeg na de Grand Prix van Duitsland de vraag of hij na de tweede overwinning van Max Verstappen wat zekerder is over het aanblijven van Max Verstappen in 2020.

"Dat is sowieso niet iets waar ik me zorgen om maak. Ik ben daar dan ook heel kalm onder. Max geniet ervan voor Red Bull te rijden en hij ziet ook dat we stappen maken. Ik zie niet in waarom hij zou vertrekken", zo laat de Brit optekenen in gesprek met onder andere RacingNews365.

Die opwaartse lijn hoopt Horner met Red Bull in 2020 door te trekken, geholpen door het uitblijven van grote reglementswijzigingen. "We hebben nu halverwege het seizoen al twee overwinningen gepakt en nog meer podiumplaatsen. In het eerste jaar van de samenwerking met Honda is dat een geweldig resultaat."

"We moeten nu meer performance uit de auto blijven halen. Het chassis en de motor worden steeds beter en er komen nog enkele veelbelovende updates aan. In 2020 blijven de reglementen bovendien nagenoeg gelijk, dus we willen deze opwaartse lijn doortrekken naar volgend jaar."

Met medewerking van Joe van Burik.

Verstappen zege Duitsland

Verstappen en Red Bull vieren wonderschone GP-zege Duitsland

Max Verstappen won op sensationele wijze de Duitse Grand Prix, zijn tweede zege van het seizoen. De ontlading na afloop was zeer groot.

Bekijk het album
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

GP Duitsland 2019 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken