Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: "Nog te vroeg voor Red Bull om aan titels te denken"

Red Bull pakte met Max Verstappen een podiumplek in Australië en prompt werd het team genoemd als titelkandidaat. Teambaas Christian Horner vindt het echter nog veel te vroeg om daar aan te denken.

Het was na de race dat Christian Horner de grootspraak over titelkansen en dergelijke direct probeerde te nuanceren: "Het is geweldig om met Honda op het podium te staan, maar het is echt nog veel te vroeg om te denken aan de wereldtitel."

"De derde plaats is een prachtig begin van het seizoen en natuurlijk zijn we daar trots op, maar uiteindelijk hebben we nog maar één race gereden. We moeten nu deze positieve energie inzetten om ons nog verder te ontwikkelen. Het gat naar Ferrari en Mercedes wilden we dichten en dat lijkt in ieder geval al grotendeels te zijn gelukt." Verstappen tekende op het Melbourne Grand Prix Circuit eigenhandig voor de eerste podiumplaats voor Honda sinds de Grand Prix van Groot-Brittannië in 2008, toen Rubens Barrichello namens het Honda-fabrieksteam het podium mocht beklimmen.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"