Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Christian Horner

Horner oneens met Hill: "Hij is nooit een fan van Verstappen geweest"

Christian Horner ziet dat Damon Hill regelmatig kritisch is naar Max Verstappen. De Red Bull-teambaas vindt het overduidelijk dat de oud-coureur geen fan is van de Nederlander.

Verstappen Saudi Arabia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Damon Hill kan niet zo makkelijk verbergen dat hij geen fan is van Max Verstappen, zo vindt Christian Horner. Regelmatig is Hill kritisch naar de Nederlander over zijn acties in de titelstrijd met Lewis Hamilton. In gesprek met The Telegraph ziet Horner dat Hill een voorkeur heeft voor Hamilton en Mercedes.

"We hebben dit jaar een Britse coureur die voor een record-brekende achtste wereldtitel strijd", zegt Horner. "En Damon is nooit echt een fan geweest van Max. Als je tegen de Nederlanders praat, dan kan Max op water lopen. Zo wordt er gewoon over hem gepraat." Bij Hill is dit volgens Horner niet het geval, al vindt de Red Bull-teambaas dat iedereen zijn eigen mening moet hebben.

"Dat moet je aan Hill vragen"

Horner snapt niet wat de wereldkampioen van 1996 precies tegen Vertappen heeft. "Dat moet je aan Damon vragen", vervolgt hij. "Maar hij is in ieder geval geen grote fan van Max, dat kan ik zien. Dat is iets wat de afgelopen jaren wel duidelijk is geworden."

"Iedereen heeft echter het recht om een eigen mening te hebben. Het is een vrije wereld. Als ik het niet eens ben met die mening, dan praat ik daar wel overheen", aldus de teambaas van Verstappen.

Ook interessant:

Dit moet je weten over de Grand Prix van Saoedi-Arabië

Dit jaar gaan we voor het eerst rijden in Saoedi-Arabië op het gloednieuwe Jeddah Corniche Circuit. In de onderstaande video vertellen we je alles wat je moet weten over het nieuwe Formule 1-circuit.

Formule 1 GP Saoedi-Arabië 2021 RN365 Nieuwsdossier

27 reacties

Viaplay
x
Interview Schumacher leert van Verstappen: "Geweldige ervaring om tegen hem te racen"