Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner oneens met Hill: "Hij is nooit een fan van Verstappen geweest"

Christian Horner ziet dat Damon Hill regelmatig kritisch is naar Max Verstappen. De Red Bull-teambaas vindt het overduidelijk dat de oud-coureur geen fan is van de Nederlander.

Damon Hill kan niet zo makkelijk verbergen dat hij geen fan is van Max Verstappen, zo vindt Christian Horner. Regelmatig is Hill kritisch naar de Nederlander over zijn acties in de titelstrijd met Lewis Hamilton. In gesprek met The Telegraph ziet Horner dat Hill een voorkeur heeft voor Hamilton en Mercedes. "We hebben dit jaar een Britse coureur die voor een record-brekende achtste wereldtitel strijd", zegt Horner. "En Damon is nooit echt een fan geweest van Max. Als je tegen de Nederlanders praat, dan kan Max op water lopen. Zo wordt er gewoon over hem gepraat." Bij Hill is dit volgens Horner niet het geval, al vindt de Red Bull-teambaas dat iedereen zijn eigen mening moet hebben.

"Dat moet je aan Hill vragen"

Horner snapt niet wat de wereldkampioen van 1996 precies tegen Vertappen heeft. "Dat moet je aan Damon vragen", vervolgt hij. "Maar hij is in ieder geval geen grote fan van Max, dat kan ik zien. Dat is iets wat de afgelopen jaren wel duidelijk is geworden." "Iedereen heeft echter het recht om een eigen mening te hebben. Het is een vrije wereld. Als ik het niet eens ben met die mening, dan praat ik daar wel overheen", aldus de teambaas van Verstappen.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'