Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Christian Horner

Horner over uitvallen Verstappen: 'Ik heb hier geen woorden voor'

Wéér stond Max Verstappen naast de baan en wéér na een ronde of 10. Op voorhand hoopte Horner al vurig op een goed resultaat voor Verstappen, maar na afloop van de race kon Horner alleen maar stamelen. Zoekend naar woorden, zoekend naar een verklaring voor de zoveelste uitvalbeurt.

"Soms schieten woorden gewoon tekort", verzucht teambaas Christian Horner na afloop van de Grand Prix van België tegenover Sky Sports.

"Het gaat gewoon weer fout en weer bij Max, het is ongelooflijk. Hij had hier makkelijk op het podium kunnen staan", zegt Horner terwijl hij naar het podium wenkt. "Hij zat namelijk op dezelfde strategie als Daniel."

Een haperende cilinder was uiteindelijk de boosdoener volgens Horner, die op zijn beurt de schuld weer bij motorleverancier Renault legt.

"De vierde cilinder hield er mee op, waardoor Max zijn wagen stil moest zetten. De motorleverancier zal een verklaring moeten geven over dit incident, dit kan niet zo doorgaan", aldus Horner.

"Het is heel moeilijk voor Max. Hij kan zich niet laten zien, op het moment dat hij een goede race rijdt dan wordt hij weer terug geworpen. Dat is erg frustrerend", zegt Horner uit medeleven met Verstappen.

Of het op korte termijn beter zal gaan, zoals Verstappen nog tijdens de wedstrijd eiste, kan Horner echter niet garanderen.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Ferrari en teambaas Binotto uit elkaar