© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner over uitvallen Verstappen: 'Ik heb hier geen woorden voor'

27 aug. 2017 17:01 Rik Alkema 3 reacties
Wéér stond Max Verstappen naast de baan en wéér na een ronde of 10. Op voorhand hoopte Horner al vurig op een goed resultaat voor Verstappen, maar na afloop van de race kon Horner alleen maar stamelen. Zoekend naar woorden, zoekend naar een verklaring voor de zoveelste uitvalbeurt.

Christian Horner kan zijn ogen niet geloven

"Soms schieten woorden gewoon tekort", verzucht teambaas Christian Horner na afloop van de Grand Prix van België tegenover Sky Sports. 

"Het gaat gewoon weer fout en weer bij Max, het is ongelooflijk. Hij had hier makkelijk op het podium kunnen staan", zegt Horner terwijl hij naar het podium wenkt. "Hij zat namelijk op dezelfde strategie als Daniel."

Een haperende cilinder was uiteindelijk de boosdoener volgens Horner, die op zijn beurt de schuld weer bij motorleverancier Renault legt.

"De vierde cilinder hield er mee op, waardoor Max zijn wagen stil moest zetten. De motorleverancier zal een verklaring moeten geven over dit incident, dit kan niet zo doorgaan", aldus Horner.

"Het is heel moeilijk voor Max. Hij kan zich niet laten zien, op het moment dat hij een goede race rijdt dan wordt hij weer terug geworpen. Dat is erg frustrerend", zegt Horner uit medeleven met Verstappen. 

Of het op korte termijn beter zal gaan, zoals Verstappen nog tijdens de wedstrijd eiste, kan Horner echter niet garanderen. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen