Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner reageert op Verstappen vs. Perez-controverse: "Hebben geleerd van onze fouten"

Red Bull-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull heeft geleerd van de fouten die men maakte aan het einde van de race toen Max Verstappen de opdracht kreeg om Sergio Perez voorbij te laten. Een opdracht die hij naast zich neerlegde.

Horner USA
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Natuurlijk wordt Red Bull-teambaas Christian Horner in de persconferentie voor teambazen gevraagd naar de genegeerde teamorder in de Formule 1 Grand Prix van Brazilië. Max Verstappen weigerde aan de kant te gaan voor Sergio Perez om redenen die niemand binnen Red Bull naar buiten wenst te brengen.

Horner spreekt over een 'onfortuinlijke situatie', waar men tevens van geleerd heeft: "Het was ongelukkig hoe dat is gegaan, maar de situatie werd snel en transparant besproken. Beide coureurs waren daarin erg duidelijk en eerlijk naar elkaar toe en daarna zijn we als team verdergegaan. De relatie tussen Max en Sergio is dan ook helemaal in orde", aldus Horner ten overstaan van onder andere RacingNews365.

"We hebben fouten gemaakt in Brazilië, maar daar hebben we van geleerd. En zoals ik al zei, we gaan door. Een geweldig jaar waarin Max Verstappen van een andere planeet was laten we echt niet overschaduwen door een paar ronden in Brazilië."

"We zijn naar Abu Dhabi gekomen klaar om te vechten en om als team het best mogelijk resultaat neer te zetten. Het doel voor dit weekend is duidelijk en dat is dat we iets willen neerzetten was ons nooit eerder is gelukt, namelijk een één-twee in het kampioenschap. Dat zou een sowieso geweldig jaar voor ons helemaal af maken."

Voorspelgame visual 2022

Wie wint de Grand Prix van Abu Dhabi 2022?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Abu Dhabi 2022 RN365 Nieuwsdossier

6 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen