© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Red Bull had de titelstrijd aan moeten voeren'

05 jul. 2018 18:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Christian Horner is van mening dat Red Bull de titelstrijd bij de constructeurs aan had moeten voeren. De Red Bull-teambaas weet echter dat Red Bull teveel punten heeft laten liggen.

Horner waarschuwt concurrentie Red Bull als outsider serieus te nemen

"Ons probleem is dat we in de eerste negen races niet altijd met beide auto's aan de finish zijn gekomen, of dat nou kwam door pech of door andere incidenten. Als we daar wel in waren geslaagd, hadden we het kampioenschap aan kunnen voeren", aldus Horner in gesprek met Motorsport-Total.com.

In plaats van lijstaanvoerder moet Red Bull momenteel genoegen nemen met de rol van outsider, maar gezien de vorm van Red Bull is dat nog niet eens zo'n ongunstige positie om in te verkeren:

"We hebben de kloof uit de eerste races naar de top weten te dichten en er zijn nog altijd twaalf races te gaan. We zijn bereid daarin alles te geven, dus de concurrentie doet er verstandig aan om ons nog serieus te nemen."

Red Bull won in de eerste negen races drie Grand Prixs, net als Mercedes en Ferrari, maar kijkt tegen een achterstand van 58 punten op lijstaanvoerder Ferrari aan.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen