© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Red Bull is morgen competitief tijdens de race'

07 okt. 2017 11:44 Ruud Dimmers 0 reacties
De kwalificatie voor de GP van Japan liet een beeld zien dat we dit seizoen al zo vaak zagen. Max Verstappen en Daniel Ricciardo kunnen niet opboksen tegen de Mercedessen en Ferrari's. Morgen liggen er echter kansen tijdens de race, aldus teambaas Horner.

Red Bull begint met vertrouwen aan de GP van Japan

De derde en vierde startpositie voor Ricciardo en Verstappen geeft eigenlijk een vertekend beeld. Valtteri Bottas stond voor de beide coureurs, maar krijgt een gridstraf. Het verschil met Hamilton van liefst één seconde was groot.

Teambaas Christian Horner spreekt van een 'standaard' kwalificatie voor Verstappen en Ricciardo.

"Het was een standaard kwalificatie voor onze coureurs. Daniel en Max konden beide twee sterke rondes rijden, waarbij ze gebruik maakten van licht afwijkende set-ups voor de race."

Red Bull komt normaal gesproken beter voor de dag tijdens de race. Horner ziet dan ook kansen voor Verstappen en Ricciardo tijdens de race.

"Door de straffen van Bottas en Raikkonen starten we morgen als derde en vierde aan de race. Het circuit van Suzuka is uitdagend voor ons om te kunnen knokken met onze concurrenten, zeker tijdens de kwalificatie. We hebben vertrouwen voor de race van morgen, waarin we zeker competitief gaan zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen