Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner: "Relatie tussen Verstappen en zijn engineer is ongekend goed"

Red Bull-teambaas Christian Horner prijst de relatie die Max Verstappen en zijn engineer samen hebben. De twee kunnen volgens de Brit hartstikke goed met elkaar overweg, wat alleen maar positieve effecten met zich meebrengt.

Verstappen GB 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Red Bull-teambaas Christian Horner geeft in gesprek met Motorsport-Total.com aan dat hij nog nooit zo'n goede relatie heeft gezien tussen een coureur en zijn engineer, zoals Max Verstappen dat momenteel heeft met Gianpiero Lambiase. De verstandshouding tussen de twee is volgens de Brit meer dan een 'gewone' werkrelatie.

"Wanneer ze praten terwijl Max op de baan is, dan lijkt het net alsof ze gewoon een alledaags gesprek aan het voeren zijn. Misschien dat de dynamiek tussen Sebastian Vettel, toen hij nog bij Red Bull zat, en zijn race-engineer in de buurt kwam, maar Max weet bijvoorbeeld ook wat er gaande is in het privéleven van Gianpiero. Laatst moest Max zelfs aan hem uitleggen wat het tv-programma 'Love Island' was", glimlacht Horner.

"Maar het is niet alleen de relatie die Verstappen met zijn engineer heeft, ook de relatie tussen hem en de rest van de jongens is namelijk erg goed. Iedereen in het team houdt van de Nederlander en kan genieten van zijn gevoel voor humor. Hij ziet zichzelf gewoon als een onderdeel van het team en geniet van de goede atmosfeer die er heerst."

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken