Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

'Horner spreekt met kamp Verstappen in poging om boel te sussen'

Christian Horner en het kamp rond Max Verstappen hebben elkaar op maandagavond ontmoet in een poging om de ontstane ophef na uitspraken van Jos Verstappen tot bedaren te brengen.

Horner Vermeulen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Gedurende de eerste weken sinds de aankondiging van het onderzoek naar vermeend grensoverschrijdend gedrag door Red Bull-teambaas Christian Horner, hielden Max Verstappen en zijn entourage zich met uitspraken over de kwestie op de achtergrond. Dat was totdat vader Jos Verstappen op zaterdag na de race aangaf dat de boel zou escaleren als Horner aan zou blijven als teambaas en dat Horner zich in een slachtofferrol probeerde te wringen, terwijl hij in de ogen van Verstappen sr. juist de aanstichter van de onrust zou zijn.

In een poging de hele zaak een beetje tot kalmeren te brengen heeft Horner op maandagvond een ontmoeting hebben geïnitieerd met Raymond Vermeulen als vertegenwoordiger van het kamp rond Max Verstappen. Een bron nabij de kwestie gaf tegenover persbureau PA aan dat het gesprek 'goed' was verlopen.

Max en Jos Verstappen waren zelf niet bij het gesprek aanwezig. Naast Horner waren ook enkele hooggeplaatste personen van het Red Bull-moederbedrijf bij die ontmoeting aanwezig.

Ook interessant:

Concurrentie Verstappen een illusie armer na galavoorstelling

Daar is 'ie weer! De nieuwste F1-podcast van RN365. Natuurlijk over de weergaloze GP van Bahrein van Max Verstappen, maar er gebeurde nog veel meer. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk bespreken het allemaal! Beluister 'm hieronder.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract