Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: "Start Red Bull ziet er veelbelovend uit"

Red Bull-teambaas Christian Horner blikt met een goed gevoel terug op de start van het nieuwe Formule 1-seizoen. Max Verstappen was namens zijn team goed onderweg.

Goed betekent in dit geval dat hij veel ronden wist te rijden zonder noemenswaardige problemen. De snelheid is op zo'n eerste testdag van ondergeschikt belang, maar het valt Red Bull-teambaas Christian Horner op dat alle teams over de hele breedte wat harder rijden dan verwacht, ondanks de nieuwe aerodynamische regels.

"Het is goed om te zien dat de auto's direct zo snel gaan", begint Horner in gesprek met diverse media, waaronder RacingNews365 , om vervolgens in te zoomen op zijn eigen team, Red Bull. "De start die we hebben gemaakt was heel positief, maar tegelijkertijd is het natuurlijk nog maar de start van een hele lange reis. Het is ons doel om het gat naar Mercedes en Ferrari te reduceren, maar of dat gaat lukken, weten we nu nog niet. De stappen die we maken, zien er echter veelbelovend uit." En Max Verstappen, hoe doet hij het tot dusver? "Max oogt heel scherp. Hij heeft afgelopen winter hard gewerkt aan zijn fysiek, zowel in de sportschool als in de simulator, maar ook voor zijn prestaties geldt dat we er nog weinig voorspellingen aan kunnen hangen." Met medewerking van René Oudman.

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie