© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "Verstappen en Ricciardo de best denkbare teamgenoten"

27 nov. 2018 09:43 Jan van der Burgt 5 reacties
Christian Horner kan alleen maar hopen dat het volgend jaar goed botert tussen Max Verstappen en Pierre Gasly. De Brit typeert zijn rijdersduo van het afgelopen seizoen namelijk als de beste teamgenoten ooit.

Bijna drie jaar lang vormde Max Verstappen en Daniel Ricciardo het coureursduo van Red Bull Racing. Teambaas Christian Horner gaf na afloop van de Grand Prix van Abu Dhabi te kennen dat hij zich geen betere combinatie voor kon stellen.

"Zijn vormden tezamen misschien wel het beste tweetal waarmee ik gedurende mijn volledige carrière heb mogen werken. De dynamiek tussen die twee, het respect dat ze voor elkaar hebben en de manier waarop ze elkaar tot het uiterste pushen, op alle vlakken scoorden ze heel goed."

Nu Daniel Ricciardo op het punt staat Red Bull definitief achter zich te laten laat Horner het niet na Ricciardo nog eens extra in het zonnetje te zetten: "Zijn persoonlijkheid sloot naadloos aan bij dit team. Zijn energie maakte hem binnen het team bijzonder populair. Het was geweldig met hem en het was geweldig met hem als de teamgenoot van Max Verstappen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen