© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "Verstappen is klaar voor de wereldtitel"

01 nov. 2018 08:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen is dit seizoen flink gegroeid en volgens teambaas Christian Horner klaar voor de wereldtitel. Het Grand Prix-weekend in Mexico was daarvoor het bewijs.

Christian Horner werd na afloop van de zege gevraagd of Max Verstappen klaar is voor de wereldtitel. "Daar ben ik van overtuigd", klinkt het volmondig.

"Dit weekend werd wederom zichtbaar dat als we een motor hebben die qua vermogen in de buurt van onze concurrenten zit, we dan over een team en rijdersduo beschikken om te strijden met Mercedes en Ferrari. We hopen dat Honda, met de progressie die ze nu maken, ons volgend jaar op regelmatige basis een betere uitgangspositie verschaft."

Geef Max Verstappen de juiste auto en hij is klaar voor het titelgevecht, meent Horner: "Max kende een moeilijke periode aan het begin van het jaar. Sinds de GP van Canada heeft hij enkele zeer bijzondere races gereden. Ik denk dat alleen een stukje ervaring nog bij hem ontbrak."

"Alle coureurs maken fout, het gaat erom wat je ervan leert", concludeert de Red Bull-teambaas. "Verstappen heeft zoveel talent en capaciteit, waarbij hij ook een goed 'race-brein' heeft."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen