Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: "Verstappen is klaar voor de wereldtitel"

Max Verstappen is dit seizoen flink gegroeid en volgens teambaas Christian Horner klaar voor de wereldtitel. Het Grand Prix-weekend in Mexico was daarvoor het bewijs.

Christian Horner werd na afloop van de zege gevraagd of Max Verstappen klaar is voor de wereldtitel. "Daar ben ik van overtuigd", klinkt het volmondig. "Dit weekend werd wederom zichtbaar dat als we een motor hebben die qua vermogen in de buurt van onze concurrenten zit, we dan over een team en rijdersduo beschikken om te strijden met Mercedes en Ferrari. We hopen dat Honda, met de progressie die ze nu maken, ons volgend jaar op regelmatige basis een betere uitgangspositie verschaft."

Geef Max Verstappen de juiste auto en hij is klaar voor het titelgevecht, meent Horner: "Max kende een moeilijke periode aan het begin van het jaar. Sinds de GP van Canada heeft hij enkele zeer bijzondere races gereden. Ik denk dat alleen een stukje ervaring nog bij hem ontbrak." "Alle coureurs maken fout, het gaat erom wat je ervan leert", concludeert de Red Bull-teambaas. "Verstappen heeft zoveel talent en capaciteit, waarbij hij ook een goed 'race-brein' heeft."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'