© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "Vettel en Hamilton vrezen Verstappen het meest"

06 feb. 12:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Jongeling Max Verstappen ontpopte zichzelf in de afgelopen seizoenen tot een F1-revelatie. De Red Bull-coureur wordt volgens zijn teambaas Christian Horner gevreesd door Lewis Hamilton en Sebastian Vettel.

Verstappen kende een ijzersterke tweede seizoenshelft in 2018, waarin alleen Hamilton meer WK-punten scoorde. Met elf podiumplaatsen in het gehele seizoen, waarvan vijf op rij, kende de Nederlander zijn beste Formule 1-seizoen tot op heden.

Teambaas Horner weet zeker dat Verstappen op gelijk niveau presteert met Vettel en Hamilton. "Ik denk niet dat hij ergens tekort komt op Lewis of Sebastian, als we hem de bolide geven waarmee hij de klus kan klaren. Max is waarschijnlijk de coureur die zij het meeste vrezen", laat de Red Bull-teambaas aan de media weten.

Momenteel is Verstappen de jager, maar in de toekomst zal er ook op hem gejaagd worden. "Zijn ster zal waarschijnlijk wat minder fel gaan schijnen , maar dan kan hij terugvallen op zijn ervaring. Over tien jaar zal Max degene zijn die over zijn schouder moet kijken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen