Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: "Vettel was altijd heel goed onder druk"

Red Bull-teambaas Christian Horner kijkt met enige verbazing naar de recente prestaties en fouten van Sebastian Vettel. De Brit is van Vettel gewend dat hij minder fouten maakt, juist als hij onder druk staat.

"Ik denk dat het in 2012 was dat Sebastian Vettel veertig punten achter stond op Fernando Alonso in de wk-stand", zo haalt Red Bull-teambaas Christian Horner in gesprek met Motorsport-total.com in herinnering om duidelijk te maken hoe veerkrachtig Sebastian Vettel in zijn Red Bull-tijd was. Met vier overwinningen op rij wist Vettel toen hij tij te keren. "Hij is normaal gesproken heel erg goed onder druk en zal nu ook vast en zeker niet op willen geven, maar op dit moment heeft Lewis Hamilton duidelijk de teugels in handen."

Desondanks denkt Horner dat de titelstrijd van 2018 nog niet is gestreden: "Er zijn nog zes races te gaan en maximaal honderdvijftig punten te verdelen. Er kan dus nog van alles gebeuren. Ferrari heeft bovendien nog altijd een hele goede auto, maar het moge duidelijk zijn dat Lewis Hamilton in een goede positie verkeert."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden