© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Horner: "Vettel was altijd heel goed onder druk"

18 sep. 2018 17:00 Jan van der Burgt 3 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner kijkt met enige verbazing naar de recente prestaties en fouten van Sebastian Vettel. De Brit is van Vettel gewend dat hij minder fouten maakt, juist als hij onder druk staat.

"Ik denk dat het in 2012 was dat Sebastian Vettel veertig punten achter stond op Fernando Alonso in de wk-stand", zo haalt Red Bull-teambaas Christian Horner in gesprek met Motorsport-total.com in herinnering om duidelijk te maken hoe veerkrachtig Sebastian Vettel in zijn Red Bull-tijd was. Met vier overwinningen op rij wist Vettel toen hij tij te keren.

"Hij is normaal gesproken heel erg goed onder druk en zal nu ook vast en zeker niet op willen geven, maar op dit moment heeft Lewis Hamilton duidelijk de teugels in handen."

Desondanks denkt Horner dat de titelstrijd van 2018 nog niet is gestreden: "Er zijn nog zes races te gaan en maximaal honderdvijftig punten te verdelen. Er kan dus nog van alles gebeuren. Ferrari heeft bovendien nog altijd een hele goede auto, maar het moge duidelijk zijn dat Lewis Hamilton in een goede positie verkeert."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen