Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Nico Hulkenberg

Hulkenberg en Verstappen als teamgenoten? "De ultieme uitdaging"

Nico Hulkenberg heeft de sfeer bij aardig wat Formule 1-teams mogen proeven, maar een stoeltje naast Max Verstappen? Dat staat hoog op zijn lijstje.

XPB 1214103 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nico Hulkenberg heeft erg veel respect voor Max Verstappen en zijn prestaties in de Formule 1. Het tweetal kent elkaar al langere tijd en hoewel de Haas-coureur Duits is, kan hij ook een aardig woordje Nederlands. Dat The Hulk ook goed met het Nederlandse publiek kan, is geen gigantische verrassing dus.

Hoe kijkt het Nederlandstalige tweetal naar elkaar? Hulkenberg sprak onlangs met het AD en is lovend over Max en zijn Formule 1-carrière. "Hoe ik Max zie? Als een absolute killer. Hij is gewoon zo ongelooflijk goed. Zoveel natuurtalent, maar hij is ook een heel aardig en charmant mens. Een no-nonsense kerel. Hij vertelt je gewoon hoe het is, is eerlijk tegen je. En dat kan ik wel waarderen."

Ooit was Hulkenberg zelfs in gesprek met Red Bull en Helmut Marko. Was er de mogelijkheid dat we Nico en Max als teamgenoten zouden zien? "Er zijn wel wat gesprekken geweest met Helmut, maar ik had zelf nooit het idee dat het écht serieus werd", moet de Haas-rijder toegeven.

"Dat was wel mooi geweest, bij zo'n topteam. En ook weer niet, want teamgenoot van Max zijn, hé... Dat is wel écht de ultieme uitdaging voor coureurs. Waarschijnlijk het meest lastige stoeltje van de grid."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na historische pole Verstappen in Imola