Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Nico Hulkenberg

Hulkenberg reageert cryptisch op geruchten over vertrek bij Haas

Zien we Nico Hulkenberg vanaf 2025 aansluiten bij het team van Sauber/Audi? Hij sluit het zelf in ieder geval niet uit.

Hulkenberg Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

RacingNews365 wist eerder al te vermelden dat Nico Hulkenberg in de belangstelling staat van Sauber/Audi. Het in Zwitserland gevestigde team wordt in 2026 definitief door Audi overgenomen en hoopt Hulkenberg vanaf 2025 binnen te halen. Deze site heeft van verschillende bronnen echter vernomen dat Hulkenberg gedurende dit jaar al een aanbod heeft gekregen om in 2024 bij Sauber te rijden.

Doordat Haas een optie lichtte in het contract van de Duitser, was het voor Hulkenberg uiteindelijk niet mogelijk om het aanbod van Sauber/Audi in overweging te nemen. Het gevolg is dat Hulkenberg ook volgend jaar de teamgenoot zal zijn van Kevin Magnussen bij Haas.

"Alleen de tijd zal het leren"

In een interview met het Duitse Auto, Motor und Sport reageert Hulkenberg nu zelf op dit gerucht. Hij geeft mysterieus antwoord als hem gevraagd wordt of Audi vanaf 2025 een optie voor hem is: "Alleen de tijd zal het leren. Eerst maar eens zien hoe het seizoen zal verlopen. Hebben we een competitieve auto? Welke mensen bevelen zichzelf aan, en voor welke taken?"

De Duitser mag dan niet meer de jongste zijn, hij zelf ziet dit niet als een probleem. "Fernando (Alonso, 42 jaar, red.) en Lewis (Hamilton, 38 jaar, red.) zijn goede ambassadeurs. Zij laten zien dat je op hoge leeftijd nog steeds snel kunt zijn." De Haas-coureur is in ieder geval van plan om nog een aantal jaar in de koningsklasse te blijven rijden. Of hij zichzelf ook op 42-jarige leeftijd nog in de Formule 1 ziet rijden? "Ik ben nu 36, dus zoals het er momenteel uitziet: ja."

Ook interessant:

Van der Garde: "Verstappen onderschat: het is ongekend wat we nu meemaken"

RacingNews365 ging op bezoek bij Giedo van der Garde voor een eindejaarsinterview. De ex-coureur blikt terug op het F1-jaar in de onderstaande video.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko staat versteld van optreden Verstappen en McLaren