Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Renault F1

Hulkenberg: "Ricciardo gaat me vanzelf een keer in de problemen brengen"

Nico Hulkenberg had tot nu toe niet al te veel te duchten van teamgenoot Daniel Ricciardo, minder dan menigeen op voorhand had voorspeld, althans. De Duitser verwacht echter dat hij het niet lang zo 'makkelijk' zal hebben.

Ricciardo Hulkenberg Bahrein 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

In de titelstrijd staat zowel Daniel Ricciardo als Nico Hulkenberg op zes punten, al valt daar vanwege de vele uitvalbeurten van Renault weinig aan op te hangen. Nico Hulkenberg doet zeker niet onder ten opzichte van de Australiër, sterker nog, tot nu toe bleek hij regelmatig de sterkere van de twee.

Het is een luxe die Hulkenberg niet als vanzelfsprekend wil en kan zien: "Daniel heeft nog tijd nodig om écht aan de auto en het team te wennen. Zoiets neemt altijd meer tijd in beslag dan je verwacht, zeker als je van een team afkomstig bent dat beter presteerde", aldus Hulkenberg in gesprek met Sky Sports F1.

"Hij moet nu nog heel erg wennen aan de nieuwe omgeving, maar ik twijfel er geen moment aan at hij me op korte termijn serieus in de problemen zal gaan brengen."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Reacties na Grand Slam voor Verstappen en Mercedes-comeback in Spanje