Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2020

Hungaroring zet in op Formule 1 GP op geplande datum

Als het aan de organisatie achter de Grand Prix van Hongarije ligt, gaat de race op de Hungaroring door. Daarmee volgt men het voorbeeld van de Red Bull Ring en Silverstone.

De Grand Prix van Hongarije staat gepland voor 2 augustus, voor zover er nog sprake is van een Formule 1-kalender. Wat de organisatie van de Hongaarse ronde van het wereldkampioenschap betreft blijft die datum staan.

"We spreken op dagelijkse basis met Liberty Media", zo laat de CEO van de Hungaroring, Zsolt Gyulay, weten. "Liberty weet dat wij open staan voor alle opties en dat we er klaar voor zijn een Formule 1 Grand Prix te organiseren. Net als de Red Bull Ring en Silverstone zetten we er volledig op in het Formule 1-seizoen te laten starten."

De Hungaroring weet dat het lang niet alles zelf in handen heeft en kan dus niet veel anders doen dan afwachten: "Wij kunnen het verdere verloop van de coronacrisis niet beïnvloeden. We wachten op versoepelingsmaatregelen en op duidelijkheid over hoe en wanneer we terug kunnen gaan naar het normale leven."

De kans op een race achter gesloten deuren is het grootst, zo ook in Hongarije, zo stelt Gyulay: "Dat is iets waar we over spreken, maar de protocollen daarvoor worden nog opgesteld voor Oostenrijk. Als die protocollen klaar zijn, willen we ons daar graag aan conformeren."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf