Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2021

Interlagos en Barcelona mogelijk toch op Formule 1-kalender 2021

Als naar verwachting deze week de Formule 1-kalender wordt gepresenteerd, zullen naar alle waarschijnlijkheid de Grand Prix van van Spanje en de race op Interlagos gewoon op de kalender staan. Beide evenementen stonden op de nominatie om van de kalender af te vallen.

Spanje start 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

De Formule 1-kalender voor volgend jaar wordt naar verluidt deze week gepresenteerd. Mogelijk zou de Formule 1 zelfs morgen (dinsdag) al wereldkundig maken waar de Formule 1 in 2021 naar afreist.

RacingNews365 heeft begrepen dat er minstens 22 races op de kalender staan, en dat er tegen de verwachtingen in geen afscheid wordt genomen van de circuits in Barcelona en Interlagos. Beide evenementen stonden op de nominatie om af te vallen. In het laatste geval was er sprake van dat Rio de Janeiro het plekje op de kalender over zou nemen, maar zorgen om mogelijke milieuschade bij de bouw van het nieuwe circuit zorgen voor uitstel van dat plan.

Nieuw op de kalender is de Grand Prix van Saoedi-Arabië, iets dat we vorige week al wisten toen de organisatie dat bekend maakte. Het land zal gastheer zijn van de op één na laatste Grand Prix van 2021, de seizoensfinale zal wederom op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi verreden worden.

Update
De nieuwe kalender voor 2021 is bekend: je kan hem via deze link bekijken.

Met medewerking van Dieter Rencken.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

4 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes