Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Is jouw auto klaar voor het nieuwe F1-seizoen?

Het nieuwe F1-seizoen gaat van start met de Grand Prix van Bahrein. Max Verstappen wil zijn titel verdedigen, terwijl Lewis Hamilton en Charles Leclerc de Red Bull-coureur van zijn troon willen stoten. De teams hebben alles uit de kast gehaald om de Formule 1-coureurs te voorzien van de beste bolides en dankzij LIQUI MOLY kan je ook jouw auto gereed maken voor het nieuwe seizoen.

De motor van een auto heeft het zwaar tijdens de winter en dus is het van groot belang om na de winter de motor goed te prepareren voor de rest van het jaar. Daarom adviseert F1-sponsor LIQUI MOLY om niet alleen de olie te verversen maar de motor ook te reinigen. Dit gaat heel makkelijk met het Motor Clean-product van het welkbekende Duitse merk. Motor Clean verwijdert namelijk het slib en vuil in de motor, waardoor de verse olie zijn volledige werking in de motor kan ontwikkelen. Natuurlijk kun je bij LIQUI MOLY ook de juiste motorolie voor jouw auto vinden. Zo kun je bij de wereldbekende motorolie-specialist ook de overige producten vinden om jouw motor optimaal te prepareren voor de lente. Naast Motor Clean is het ook handig om gebruik te maken van de volgende producten: Super Diesel Additief, Injectiereiniger, Motorruimte-reiniger en Motorverzegeling. Door gebruik te maken van deze producten kun je je motor helemaal klaar maken voor de lente en kan ook jouw auto genieten van het nieuwe Formule 1-seizoen. In de onderstaande foto's worden de voordelen van LIQUI MOLY duidelijk:

Motor Clean

Motor Clean is eenvoudig toe te passen, zorgt voor een snelle en effectieve reiniging en het reduceert de uitstoot van gevaarlijke stoffen.

Super Diesel Additief

Garandeert een laag brandstofverbruik, houdt het brandstofsysteem schoon en optimaliseert het motorvermogen.

Injectiereiniger

Door de exacte dosering zorgt de injectiereiniger voor een zuiniger verbruik en het reinigt het inspuitsysteem.

Motorruimte-reiniger

Verwijdert conserveringsmiddelen, lost vuil-, olie- en vetresten op en heeft een korte inwerktijd.

Motorverzegeling

Geeft voortreffelijke corrosiebescherming, verbeterd optisch uiterlijk en is snel drogend.

Viaplay
x
Max Verstappen grijpt naast prestigieuze prijs