Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Italiaanse media houden hun hart vast en vrezen sterk Aston Martin

Sebastian Vettel kreeg in 2020 te horen dat Ferrari zijn aflopende contract niet meer zou verlengen. De Duitser vond het echter nog geen tijd om zijn helm aan de wilgen te hangen en besloot om de overstap te maken naar Aston Martin. Daar lijkt de viervoudig F1-wereldkampioen te beschikken over een sterk pakket en dat doet de Italiaanse media al vrezen.

In de Italiaanse media is men na de presentatie van de Aston Martin F1-bolide onder de indruk geraakt van het totaalpakket dat het Britse team heeft gepresenteerd. Zo denkt de Gazzetta dello Sport dat Aston Martin en Sebastian Vettel een gezamenlijk doel hebben. 'De prachtige F1-wagen van Aston Martin en special agent Vettel hebben een eerste doel voor ogen: Ferrari verslaan', aldus de krant, verwijzend naar superspion James Bond.

De presentatie van Aston Martin was spectaculair waarbij onder andere James Bond (Daniel Craig) en zevenvoudig NFL-winnaar Tom Brady het F1-team succes wensten. 'Mocht het wereldkampioenschap beslist worden op wie de mooiste wagen van het veld heeft, dan zou Aston Martin de titel al hebben gewonnen. De presentatie was daarnaast prachtig en natuurlijk sprak Lawrence Stroll al zijn vertrouwen uit in de team en wagen. Gezien de geweldige zakelijke reputatie van Stroll senior, is er ook geen enkele twijfel over het feit dat de wagen competitief zal zijn.'

'Vettel leek bovendien weer zijn lach terug te hebben gekregen en ook hij zal zo snel mogelijk weer vooraan mee willen strijden. Het team heeft dan ook niet voor niets de ambitie uitgesproken om binnen 3 tot 5 jaar mee te strijden voor de wereldtitel.' Ook de Corriere dello Sport denkt dat Aston Martin het ver zal schoppen en vreest ook dat het Britse team extreem gemotiveerd zal zijn om de Scuderia te verslaan in 2021.

'Bij de presentatie van de Aston Martin-bolide werd het duidelijk dat Vettel de Ferrari-bladzijde om heeft geslagen. De Duitser kijkt weer vooruit en niet onterecht, want de Duitser heeft nu de beschikking over een onwijs krachtige Mercedes-motor. De power-unit zal hetzelfde zijn als de motor die in de Mercedes-bolide van Lewis Hamilton ligt, dus Aston Martin heeft alles in huis om voor de podiumplekken te strijden.'

Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco