© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Italiaanse media roepen Ferrari op Ricciardo te contracteren

17 apr. 2018 14:42 Jan van der Burgt 1 reacties
Italiaanse media roepen Ferrari massaal op om Daniel Ricciardo vast te leggen voor 2019. De Italianen zijn, zeker na diens overwinning in China, zeer gecharmeerd van Ricciardo.

Media zien hereniging Vettel en Ricciardo als teamgenoten wel zitten

De Italiaanse media hebben in het verleden naar verluidt best wel wat invloed uit weten te oefenen op de keuzes van de Scuderia, dus de roep om Ricciardo zo snel mogelijk te contracteren, is een interessante.

"Het is ongelooflijk dat Daniel Ricciardo nog zonder contract voor 2019 zit. Ferrari-president Sergio Marchionne zou hem serieus moeten overwegen. Het presteert op dit moment op de toppen van zijn kunnen en voor zijn 29 jaar is hij behoorlijk volwassen. Met Sebastian Vettel aan zijn zijde, kunnen ze het sterkste rijdersduo vormen", aldus Alberto Sabbatini van Autosprint.

Sabbatini voorziet geen problemen tussen de Red Bull-rivalen van 2014:

"Die tijd is geweest. Het zijn niet meer die ruziënde jochies van toen. Sebastian en Daniel zijn allebei volwassen geworden."

Luca Budel van Sports Mediaset schrijft over hetzelfde onderwerp:

"Terwijl Max Verstappen een potentieel fenomeen blijft, is het Daniel Ricciardo die Red Bull op sleeptouw neemt. Hij verdient op zijn minst de interesse van Ferrari."

Het lijkt wel of Italiaanse media hebben afgesproken Daniel Ricciardo collectief aan Ferrari voor te dragen, want ook Luigi Lencioni van Superscommesse ziet het helemaal zitten met de Aussie.

"Het kan haast niet anders of Ferrari kiest in 2019 voor een nieuwe rijder naast Sebastian Vettel. Kimi Raikkonen hikt immers tegen zijn pensioen aan. Daniel Ricciardo zou wel eens dé perfecte opvolger kunnen zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen