Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Italiaanse media zien Ferrari-paard door z'n hoeven zakken: "Wéér een monoloog van Super Max"

De keren dat de Italiaanse media dit seizoen echt iets te juichen hadden, zijn op één hand te tellen. Voor de keren dat ze teleurgesteld af moeten druipen voor wat betreft de prestaties van de Scuderia komen ze handen en voeten tekort.

Leclerc Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Weer niet. Wéér niet hadden de Italiaanse media iets Ferrari-gerelateerds om voor te juichen. "Het paard is gebroken", zo schrijft La Gazzetta dello Sport. "Brazilië was een nachtmerrie voor Ferrari, dat meteen K.O. ging. Een gevecht in de eerste ronde ging in rook op en de ideale kans om punten goed te maken op Mercedes ging verloren. De monoloog werd wederom gevoerd door Super Max."

Verstappen krijgt een 10 voor zijn optreden, maar ze noemen hem niet de beste coureur van de dag: "Fernando Alonso was fenomenaal en reed op een manier die hem de beste coureur van de dag maakte."

Ook de Corriere dello Sport is zeer lovend over de 42-jarige Aston Martin-coureur: "Om hem op die leeftijd zo te zien rijden, is genieten geblazen. Hij reed een heroïsche race. Wat een gigant ben je als je zo weet te verdedigen ten opzichte van Sergio Perez", zo schrijft de publicatie, die natuurlijk niet voorbijgaat aan de malheur van Ferrari.

"Ferrari is slechts het vierde team. Alles wees erop dat men punten in kon gaan lopen op Mercedes, maar nog voor de race begon, liep het plan al mis. Het werd daardoor een pijnlijke dag voor Ferrari, dat daardoor maar een handjevol punten goed wist te maken op Mercedes.

Lof is er natuurlijk voor Max Verstappen: "Hij gaat rustig verder met het breken van records en in Las Vegas kan hij op gelijke hoogte komen met Sebastian Vettel qua aantal overwinningen."

Ook interessant:

In chaos zie je hoe goed Max Verstappen écht is

Hij was misschien wel de enige constante coureur, die met twee overwinningen naar huis ging. Juist als de chaos op z'n grootst is, weet je van één iemand dat hij sowieso het hoofd cool houdt: Max Verstappen.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Brazilië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst