© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Jake Dennis: 'Mijn F1-debuut voor Red Bull verliep prima'

17 mei 2018 10:20 Jan van der Burgt 0 reacties
Red Bull-ontwikkelingscoureur Jake Dennis kijkt met een goed gevoel terug op zijn testdag in Barcelona. Wel moet hij toegeven dat het een flinke stap was van de GT's waar hij normaal in rijdt naar de F1.

Dennis hoopt op meer testsessies

Desondanks raakte Jake Dennis snel gewend aan de hoge snelheden en enorme griplevels van Red Bull's RB14: "Dat was wel even andere koek, maar ik raakte er snel vertrouwd mee. Uiteindelijk hebben we ons volledige programma weten te voltooien. Zowel 's ochtend als 's middags kon ik probleemloos mijn rondjes rijden, dus dat was prima."

Dennis is vanzelfsprekend blij met de kans die hij van Red Bull kreeg om de simulator van het team te vergelijken met het echte werk. Daaruit voortvloeiend kan men in Milton Keynes aan de bak om de simulator te finetunen.

"We hebben enkele punten die verbeterd kunnen worden aan de simulator om het voor Max Verstappen en Daniel Ricciardo net weer wat realistischer te maken."

Of we Dennis nog eens terugzien in de RB14? Als het aan hem zelf ligt in ieder geval wel: "Ik ben superblij dat ik heb mogen rijden. Ik ben het team dankbaar voor de kans en hopelijk krijgt het snel een vervolg."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen