Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Jordan voorspelt toekomst Verstappen en Red Bull: "Let op mijn woorden!"

Max Verstappen rijdt volgend seizoen nog voor Red Bull, maar volgens Eddie Jordan is het zomaar mogelijk dat de Nederlander later naar Mercedes overstapt. Jordan is in ieder geval erg zeker van zijn zaak...

Verstappen FP1 Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Blijft Max Verstappen bij Red Bull of stapt hij toch over naar Mercedes? Volgens Red Bull-teambaas Christian Horner maken de Zilverpijlen geen schijn van kans op de handtekening van Verstappen, maar Eddie Jordan denkt daar toch anders over. Jordan ziet in de podcast Formula for Success wel het een en ander veranderen voor 2026. Eerst geeft hij antwoord op de vraag wie er naast Verstappen rijdt in 2025.

"Verstappen blijft in 2025 bij Red Bull en Liam Lawson wordt zijn teamgenoot", vertelt Jordan. "Let op mijn woorden, mensen! Mijn voorspelling is dat Max wereldkampioen wordt in 2024 en 2025. Het is te vroeg om te zeggen waar de coureurs allemaal heen gaan, maar ik durf één ding te zeggen: onderschat nooit Mercedes. Mercedes heeft veel kennis op het gebied van motoren en batterijen en zal dus een enorm sterke motor hebben. Ik verwacht dat zij in 2026 zeer sterk gaan zijn, waardoor coureurs zich zullen haasten om onderdeel van dat team uit te maken."

Jordan verwacht dat Verstappen niet achter zal blijven. "Wie ik denk dat in 2026 bij Mercedes zullen rijden? Van wat ik hoor, denk ik Verstappen en Andrea Kimi Antonelli. Ik vind alleen dat Mercedes een fout maakt met Antonelli. Ze zetten hem ongelofelijk onder druk. Mercedes zou voor het constructeurskampioenschap moeten vechten, terwijl ze tegelijkertijd voor Antonelli zorgen. Toto Wolff wil dat wel, maar je moet hem niet in de schijnwerpers zetten. Dat is oneerlijk. Kimi presteert momenteel niet goed genoeg in de Formule 2. Ik krijg niet het gevoel dat hij nu een Grand Prix kan winnen of de druk van Mercedes aan kan."

Ook interessant:

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan