Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Esteban Ocon

Jos Verstappen: "Begreep Max zijn reactie volledig"

Jos Verstappen begrijpt volledig dat zijn zoon Max verhaal ging halen bij Esteban Ocon, nadat de Fransman heb van de baan had gekegeld. Of het handig was, is een tweede.

Jos Verstappen stelt in gesprek met De Telegraaf voorop dat één en ander niet groter moet worden gemaakt dan het is. De voormalig Formule 1-coureur doelt dan met name op het akkefietje na de race, waarbij Max Verstappen verhaal ging halen bij Esteban Ocon en hem daarbij enkele duwtjes verkocht:

"Ik zie voetballers elkaar elke week op die manier duwen. Ocon boorde Max zijn overwinning door de neus, en vervolgens speelt hij de vermoorde onschuld. Natuurlijk ging hij verhaal halen. Ik begreep zijn reactie wel, ook al was het misschien niet goed wat hij deed."

Hoewel Verstappen jr. gedreigd zou hebben Ocon een klap te verkopen, gelooft Jos geen moment dat Max dat werkelijk gedaan zou hebben: "Daar is hij te professioneel voor, dat weet ik honderd procent zeker. Hij heeft zich echt ingehouden."

Voor de man met twee Formule 1-podia op zijn naam was het niet de eerste keer dat hij Verstappen en Ocon in gevecht zag met elkaar. In de Formule 3 was het aan de orde van de dag. Ocon won de titel, maar dankte veel aan zijn materiaal: "Max had heel veel pech en alsnog heeft hij Ocon af ten toe goed voor schut gezet, met onder andere een geweldige inhaalactie buitenom op Spa-Francorchamps."

Forbidden

Weddenschappen Esteban Ocon

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"