Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen crasht tijdens WK-Rally in België

Jos Verstappen is zijn tweede dag van de WRC Rally in Ieper in de greppel geëindigd.

Jos Verstappen Rally Ieper 2022
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Dieter Rencken / RacingNews365

Jos Verstappen was voortvarend begonnen aan zijn eerste WRC-avontuur, maar tijdens de tweede dag ging het helaas mis. De Nederlander eindigde namelijk in de greppel. In de dertiende van in totaal twintig proeven ging het mis voor de voormalig Formule 1-coureur, zoals op de foto's is te zien. Beide piloten maken het overigens goed.

Voorafgaand aan die proef stond hij op de knappe twintigste plek in het klassement, terwijl de eerste tien coureurs allemaal in sneller materiaal rijden en dus sowieso onmogelijk bij te halen zijn.

Verstappen nam geen risico

Eerder op de dag, voor zijn crash, stond hij nog voor de microfoon van RacingNews365. "We hebben het weer overleefd. Vooral de eerste proef, daar zaten verraderlijke plekken in. Maar het was goed. Ik heb er heel veel van genoten en heel veel geleerd."

"Het is zwaar, het is lastig. Het is een van de meest lastige rally's, maar dat is prima. Als we zo door kunnen gaan, dan ben ik daar heel blij mee. We hebben weer veel geleerd en mijn copiloot en ik werken daardoor beter samen."

"Ik neem geen grote risico's, want ik moet nog veel leren", aldus Jos.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

14 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen