Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen grijpt zege in Hellendoorn Rally

Jos Verstappen heeft voor het eerst in zijn carrière een Nederlandse rally gewonnen. Samen met copiloot Renaud Jamoul was Jos de beste in de Hellendoorn Rally.

Jos Verstappen rally 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © BRC

Mooi succes voor Jos Verstappen op eigen bodem: de vader van Max en copiloot Renaud Jamoul hebben de overwinning gegrepen in de Hellendoorn Rally. Verstappen was op tien van de zestien klassementsproeven de snelste en hield zo, ondanks tijdverlies door een lekke band, Bernhard ten Brinke en copiloot Davy Thierie van zich af. De Nederlander is erg blij.

"Geweldig!", stelt Jos op Verstappen.com. "We moesten ons vandaag tien keer vol concentreren en op de limiet rijden. We hebben wat geluk gehad en de samenwerking met Renaud was super. We hebben samen veel plezier en genieten ervan. Ten Brinke heeft hier veel ervaring en geweldig tegenstand geboden. Het bleef spannend tot de laatste proef, alles lag nog open. We moesten blijven pushen, maar het is gelukt."

Ook copiloot Jamoul reageert tevreden. "Het was een goede rally. Ik zit nu twee jaar naast Jos en we zijn aan elkaar gewend. We kennen elkaar goed. De omstandigheden waren lastig met vandaag een finish in het donker, terwijl dat niet de bedoeling was. Het bleef spannend tot de laatste meters. Maar het is ons gelukt."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Achtervleugel McLaren FIA reageert op controversiële McLaren-achtervleugel: "Diskwalificatie niet gepast"