Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen maakt indruk in Hellendoorn Rally

Jos Verstappen heeft een uitstekende Hellendoorn Rally achter de rug. De vader van Max Verstappen greep net naast het podium en dat in nog maar zijn eerste jaar in de rallysport.

Vertappen Rally Hellendoorn
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © VerstappenCOM

Jos Verstappen heeft beslag gelegd op een zeer knappe vierde plaats in de Hellendoorn Rally. Daarmee viel hij net buiten het podium in de grootste rally van Nederland.

Na de eerste van twee dagen bezetten Verstappen als de vijfde plaats. Op de zaterdag klokte hij vervolgens in meerdere specials de derde tijd, wat hem in de bovenste regionen van het klassement hield. Een crash van een concurrent maakte dat de voormalig F1-coureur een plekje op kon schuiven.

Op een totaal van iets meer dan anderhalf uur racen gaf Verstappen 3 minuten en 49 seconden toe op de winnaar van de rally, Stephane Lefebvre, voormalig wereldkampioen in het WRC3-kampioenschap en het Junior WRC. Een knappe prestatie!

Ook interessant:

Verstappen deelde Ferrari definitieve KO uit op eigen bodem

De Formule 1 Grand Prix van Italië zal bij veel Nederlanders lange tijd in het geheugen geheugen gegrift staan. Zo ook bij Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk, die hun hoed niet afnemen voor één Nederlander, maar voor twee Nederlanders. Dit en veel meer in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365.

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken