Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen tóch niet in Red Bull na 'boycot' Horner: "Teleurstellend"

Mening Formule 1-fan keek er naar uit om Jos Verstappen op de Red Bull Ring dit weekend een demo te zien geven in de Red Bull RB8. Het hele feest gaat echter niet door, volgens Jos zelf door toedoen van Christian Horner.

Verstappen Max Jos Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Gedurende menig Formule 1-weekend in Oostenrijk wordt er een Legends Parade gehouden, een demo waarin voormalig F1-coureurs historische auto's de sporen geven. Voor deze editie stond op de planning dat Jos Verstappen de Red Bull RB8 uit 2012 zou besturen. Maar Jos Verstappen heeft daar zelf nu een streep door gezet, een keuze waarover De Telegraaf hem als volgt quote.

"De voorbije dagen heb ik van meerdere kanten begrepen dat Christian Horner er alles aan doet om mij niet te laten rijden en dat als ik wél zou rijden hij ervoor wilde zorgen dat het niet gefilmd wordt."

"Ik denk dan 'zeg zulke dingen in mijn gezicht'. Op deze manier hoeft het voor mij niet, maar ik vind wel heel teleurstellend", aldus de voormalig F1-coureur voor onder andere Benetton en Arrows.

Het gebeuren maakt duidelijk dat de storm bij Red Bull nog niet is gaan liggen. Eerder in het jaar was het rond de Red Bull-onrust Jos Verstappen die aangaf dat de rust niet terug zou keren zolang Horner aan het roer zou blijven staan. Van een vete zou destijds geen sprake zijn, maar dat er verschillen van inzicht zijn, is wel duidelijk.

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!

Praat mee!

Viaplay
x
Marko Red Bull-adviseur verklaart stuklopen iconisch partnership