© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Jos Verstappen: 'We praten met iedereen'

02 sep. 2017 16:07 Wanda Bisschop 0 reacties
Dat Max Verstappen een sleutelrol gaat spelen in de transferperikelen van de Formule 1 is algemeen bekend. Vooral nu het seizoen van de Nederlander niet loopt zoals gehoopt, ligt een tussentijdse transfer voor de hand.

Max Verstappen staat op verlanglijstje van meerdere teams

Max Verstappen beschikt over een doorlopend contract met Red Bull Racing tot en met 2019. Vader Jos bevestigde nogmaals dat Max in 2018 zijn opwachting maakt voor de Oostenrijkse renstal. Wat er voor het seizoen 2019 gaat gebeuren wordt hoe dan ook interessant. Verstappen heeft een doorlopend contract tot eind 2019, maar kan eind 2018 onder bepaalde voorwaarden van zijn contract af.

Afgelopen week verschenen er dan ook berichten dat Mercedes serieus interesse heeft in onze landgenoot en dat ze hem willen inlijven voor 2019. Het kamp Verstappen zou dan ook gesprekken voeren met zowel Mercedes als Red Bull.

Tijdens de uitgestelde kwalificatie voor de GP van Italië sprak Jack Plooij uitgebreid met Jos Verstappen over de geruchten rondom zijn zoon.

"Ja, we praten inderdaad met iedereen. Max presteert dit seizoen goed, zijn kwalificatie tijdens de GP van België was zijn sterkste van dit jaar en hij doet het gewoon goed. Het is duidelijk dat Max niet blij is met de huidige situatie en dat weten andere teams ook. Hij staat bij alle topteams op het verlanglijstje."

"Echter, Max heeft een contract met Red Bull en rijdt in 2018 gewoon voor Red Bull. Wat er daarna gaat gebeuren, dat is afwachten. Voorlopig zit hij goed bij Red Bull maar het is normaal dat we met iedereen praten en dat mensen Max in de gaten houden. "

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen