Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Kans op zeldzame buien tijdens Grand Prix van Sakhir

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het weerbericht voor de Grand Prix van Sakhir. Vorig weekend spetterde het op vrijdag nog in Bahrein, maar dit weekend zou het weleens tijdens de race kunnen gaan regenen.

Tijdens de vrije trainingen op vrijdag en de derde training en kwalificatie op zaterdag is er qua weer weinig nieuws onder de zon op het Bahrain International Circuit. De trainingen en de kwalificatie zullen droog verlopen en ook de temperatuur van 26 graden is doodnormaal in de woestijnstaat, waar het slechts tien dagen per jaar regent. Op vrijdag en zaterdag wisselen zon en wolken elkaar af nabij Sakhir, maar op zondag zal die bewolking dreigender zijn voor de Formule 1-coureurs. De kans op regen neemt toe tot vijftig procent in Bahrein, al is de kans groter dat de regen in de ochtend of in de vroege middag vallen dan tijdens de race. Omdat de Grand Prix van Sakhir 's avonds wordt verreden, is de kans op regen iets kleiner. Een kletsnatte race zal het hoogstwaarschijnlijk niet worden en de kans dat de race droog verloopt, wordt daarmee een stuk groter. Met 27 graden belooft het op de racedag net een graadje warmer te worden dan op vrijdag en zaterdag.

Romain Grosjean overleefde een horrorcrash tijdens de GP van Bahrein. Max Verstappen was allerminst onder de indruk van Alexander Albon en voert de druk op Red Bull op. Dit en meer in de F1-podcast van RacingNews365 met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen.

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje