Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Kimi Raikkonen

Kimi blijft Kimi: Raikkonen dolt interviewer op droge wijze bij NASCAR-comeback

Dit weekend waren de misschien net wat meer autosport minnende ogen op de NASCAR-race op het Circuit of the Americas gericht. Kimi Raikkonen én Jenson Button meldden zich op de startgrid. Daar kwam iedereen erachter dat eerstgenoemde geen spat veranderd is.

Raikkonen NASCAR
Video
Naar nieuwsoverzicht © Project91

Het is op de startgrid dat Kimi Raikkonen zich van zijn meest typische 'Raikkonen-kant' laat zien, iets waar interviewer en NASCAR-icoon Michael Waltrip handig op inspeelt.

"Mag ik je wat vragen stellen?
- "Ja"
"Dan was dit zeker al mijn eerste?"
- "En dit al je tweede"

Het korte vraaggesprek gaat verder met een grote glimlach die verraadt dat Raikkonen ontspannen is en als even later ook Jenson Button voor de camera verschijnt, kan van hem hetzelfde gezegd worden. Het is voor Raikkonen zijn tweede Cup-race, terwijl Button debuteert. Beide coureurs opereren het grootste deel van de race in de tweede helft van het middenveld.

Raikkonen klimt door meerdere herstarts in de slotfase op naar een plek op de rand van de top tien, maar een last-minute schuiver werpt hem alsnog ver terug. De race wordt gewonnen door Tyler Reddick. Button zien we later dit seizoen nog terug in de races op de Indianapolis Road Course en het stratencircuit van Chicago.

Bekijk het volledige video-interview met Raikkonen en Button hieronder.

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1